Varje tugga är en tanke
På en tusendels sekund bestämmer vi om maten framför oss är ätbar eller oätlig. Varför har vissa maträtter försvunnit helt och nya tillkommit?
Information
Hör mathistorikern Richard Tellström berätta om den svenska maten och varför den blev som den blev. Föreläsaren är docent i måltidskunskap och hans bok Varje tugga är en tanke: svensk matkultur under 800 år nominerades till Augustpriset 2024.
Plats: Folkbiblioteket, Kulturcentrum
Samarr: Folkuniversitetet
Bra att veta
Prisinformation
Fri entré
Speciella behov
Handikappvänligt
Faciliteter
Fri entré
WC
Plats:
Kulturcentrum - Folkbiblioteket
12 Feb 19:00
Tillfällen
12
February
2025
Varje tugga är en tanke
12 February 2025
- 19:00
Kontaktuppgifter
- Evenemangslänk: https://www.facebook.com/events/1815587685880740/
- E-post: [email protected]