Gävle är platsen för livsnjuteri. Med vansinnigt god mat, ett fantastiskt värdskap och sagolika vyer. Lokalproducerade delikatesser är för oss vardagsmat. Kom och ta del av ditt Gävle!
Gävle är platsen för livsnjuteri. Med vansinnigt god mat, ett fantastiskt värdskap och sagolika vyer. Lokalproducerade delikatesser är för oss vardagsmat. Kom och ta del av ditt Gävle!
Avnjut god mat med en underbar havsutsikt! Sedan mitten av 1800-talet har Bergmans jobbat med fiskförädling och är nu inne på den sjunde generationen. Den långa traditionen och med recept som har justerat lite genom åren är det inte så konstigt att det har resulterat i fler prisbelönta menyer.
Blodpudding med confiterat gårdsfläsk, bakat äpple och brynt smör. Ja, det är en rätt som är något utöver det vanliga. Deras matfilosofi är enkel, det betyder inte att maten är det, snarare tvärtom. Råvarorna följer årstiderna och producenterna väljs ut med omsorg.
I en bistro förhöjs känslan av matglädje som vi eftersträvar. Man hör surret och sorlet från bistron i hela lokalen, man ser en plocktallrik serveras samtidigt som någon står och styckar, en tredje sprutar korv och en fjärde packar upp lokala varor på hyllorna.