Kartdagarna
Gasklockorna
Biennalen. Foto Albin Bogren
Avfall Sverige
Biennalen. Foto Albin Bogren

Konferensstaden Gävle

Gävle Convention Bureau

Gävle Convention Bureau är ett samarbete mellan Gävles näringsliv och Gävle kommun. Till oss kan du alltid vända dig när du har frågor om konferenser eller kongresser. Det kostar inget att ta hjälp av oss, vi finns som en oberoende part mellan dig som mötesarrangör, de lokala aktörerna inom mötesindustrin liksom med er organisationskommitté eller val av kongressbyrå.

Tack vare vår lokala kunskap och vårt breda nätverk av lokala aktörer så kan vi hjälpa dig att hitta just det ni som organisation behöver såsom hotell, konferensanläggningar, transporter och aktiviteter. Vid hjälper till med att begära in offerter, ordna visningsresor, preliminärboka anläggningar och boende liksom att erbjuda de smidigaste vägarna till lokala samarbetspartners.

Välkommen att kontakta oss på Gävle Convention Bureau och låt oss tillsammans planera ert bästa möjliga möte i Gävle!

Gävle som mötesstad

Gävle är en populär stad för möten och kongresser och erbjuder en bra mix mellan storstadens utbud och den lite mindre stadens bekvämlighet. Vare sig du letar efter en stor mötesanläggning eller lokaler till en mindre konferens så har Gävle allt du behöver. Gävles geografiska läge i mitten av Sverige gör det enkelt att resa hit vare sig du väljer att färdas med bil, buss eller tåg. Från vår närmaste flygplats Arlanda tar det endast 60 minuter med tåg som avgår direkt från Sky City terminalen. Väl i Gävle så ligger det mesta på promenadavstånd och restaurang- och nöjeslivet är samlat i de centrala delarna.

Fakta

Konferenslokaler   Maxkapacitet (personer)

Gävle Konserthus    800

Konferenshotell        200

Arenor                      8000

Logi                         Maxkapacitet (rum/bäddar)

Gävle                       1000/2100

Gävle närområde     1800/3400

Restid

Arlanda/Skycity       60 min (direkttåg)

Stockholm                80 min (direkttåg)